Selecteer een pagina

Doe als CREW mee aan de volgende film van het Open Filmteam!

In het Open Filmteam maken we samen films van een professionele kwaliteit, waaraan jij als professional, amateur of semi-professional deel kunt nemen. Je kunt je nu aanmelden voor onze volgende projecten. Je ontvangt dan een mail zodra het project start.

Meedoen is een superleuke ervaring waarin je samenwerkt met een brede groep leuke mensen met enorm verschillende achtergronden. We zijn bovendien een erg flexibel team en proberen jou in een rol te plaatsen waar je het meest kunt leren/ tot je recht kunt komen. Deelname kost niets. Meld je dus nu aan!

Meld je direct aan!

Nu al genoeg gehoord of bang dat we de inschrijving sluiten? Meld je dan direct aan als potentieel lid van onze CAST of CREW!

Maken wij met jou erbij een prijswinnende film?

Natuurlijk gaan we voor een film op wereldniveau. En daarvoor kunnen we iedereen gebruiken. Kijk hieronder maar eens naar de mensen die eerder meewerkten in ons team. Heb jij ook al zin om je hierbij aan te sluiten?
Regie

Regie

Daan

Daan is altijd op zoek naar het ultieme verhaal. Hij schreef en regisseerde meerdere korte films en speelde onder andere in een vertolking van Shakespeares Othello. Hij werkt met het filmteam om een perfecte balans te bereiken die leidt tot de best mogelijke film.
D.O.P.

D.O.P.

Joas

Joas zorgt ervoor dat de kijker altijd precies ziet wat hij hoort te zien. Met filmervaring voor omroepen als de EO, RTL en Discovery Channel weet hij precies hoe hij de actie op de set vertaalt naar het witte doek. Dankzij zijn ervaring met handheld, JIB, rails en steadycam zorgt hij altijd voor het ultieme shot.

En meer dan 74 deelnemers op o.a. het gebied van:

b

Productie

Camera en licht

Muziek

l

Design

Geluid

b

Script

Haar en make-up

Even kijken...

Wij weten dat het fijn is om van tevoren wat te kunnen bekijken. Jij wilt je tenslotte graag aanmelden bij een filmteam dat echt mooie dingen maakt. Kijk daarom eens naar The Cleaner: De eerste korte film die we met het open filmteam maakten. Als woorden je niet overtuigen, dan doet deze film dat vast!

Meld je nu aan!

Overtuigd? Dat verwachtten we al! Let er bij het aanmelden op dat we geen (onkosten)vergoeding bieden maar ons team je ook geen geld kost! Waar jij je voor opgeeft is een unieke ervaring met een team dat een prachtige film gaat maken!

Als CREW

Als CREW is het maken van een korte filmproductie de perfecte manier om je vaardigheid en talent te laten zien of te ontwikkelen. In korte tijd doe je ervaring op en maak je een filmproductie van begin tot eind mee. We bekijken, aan de hand van je ervaring, in overleg met jou of en hoe je het best in het team past. Ben jij er klaar voor? Begin dan hieronder je aanmelding!


Als CAST

Op dit moment zijn er geen audities. Kom later terug of volg onze Facebookpagina om te zien wanneer de audities uit worden geschreven.

Op dit moment zijn er geen audities.