OFT ACADEMY

Of je nu cast, crew of filmenthousiasteling bent, professional bent of een amateur die meer wilt leren. De Open Filmteam Acedemy helpt je leren over filmmaken. Op dit moment ontwikkelen we, naast de fysieke curssussen en workshops, digitale leerlijnen die je hier terug gaat vinden. Voor onderdelen zoals het scriptteam, die al een digitale cursuslijn hadden, kan je al inloggen.

Scriptteams starten weer

carboncom

Het scriptteam is dé plek voor scriptschrijvers die zich willen ontwikkelen door samen te werken aan betere scripts. In elke bijeenkomst wordt een korte film bekeken en besproken en geven en krijgen schrijvers feedback op een door hen geschreven (kort) filmscript. Zo ontwikkel je, ook als je zelf niet schrijft, constant jouw gevoel voor een goed script. Het scriptteam is voor jou als je:

  • Een script wilt schrijven (samen of alleen) en daarop feedback wilt krijgen,
  • Feedback wilt krijgen van andere schrijvers op een concept voor een script,
  • Wilt leren hoe producenten naar een filmscript kijken,
  • Mee wilt lezen met scripts om feedback te geven of mee te denken.

E-courses: Binnenkort hier online

Op dit moment worden de cursussen geüpdatet voor de nieuwe website. Heb je al een cursus gekocht? Dan kan je deze nog steeds volgen/ afmaken door in te loggen. Wil je een cursus volgen zodat ze weer toegankelijk worden? Meld je aan , je ontvangt dan een mail zodra de nieuwe cursussen online komen!