Informatie over aanmelden

In het Open Filmteam maken we samen films van een professionele kwaliteit. Meedoen is een superleuke ervaring waarin je samenwerkt met een brede groep leuke mensen met enorm verschillende achtergronden. Je kunt aansluiten als professional, amateur of semi-professional en je voor elke cast-of-crewrol aanmelden. Elk project is weer een unieke ervaring met een team dat een prachtig filmproject maakt.  Meld je dus nu aan!

Even kijken…

Wij weten dat het fijn is om van tevoren wat te kunnen bekijken. Jij wilt je tenslotte graag aanmelden bij een filmteam dat echt mooie dingen maakt. Kijk daarom eens naar The Cleaner: De eerste korte film die we met het open filmteam maakten. Als woorden je niet overtuigen, dan doet deze film dat vast!

Maken wij met jou erbij een prijswinnende film?

Natuurlijk gaan we voor een film op wereldniveau. En daarvoor kunnen we iedereen gebruiken. Kijk hieronder maar eens naar een paar prijzen en nominaties die Welcome to Earth, onze meest bekeken film met 2.300.000 views, al won!

AANMELDEN

Overtuigd? Dat verwachtten we al! Let er bij het aanmelden op dat we geen (onkosten)vergoeding bieden maar ons team je ook geen geld kost. Waar jij je voor opgeeft is een unieke ervaring met een team dat een prachtige film gaat maken.

 

AANMELDEN ALS CREW

Als crew is het maken van een korte filmproductie de perfecte manier om je vaardigheid en talent te laten zien of te ontwikkelen. In korte tijd doe je ervaring op en maak je een filmproductie van begin tot eind mee. We bekijken, aan de hand van je ervaring, in overleg met jou of en hoe je het best in het team past. Ben jij er klaar voor? Begin dan hieronder je aanmelding.


 

 

AANMELDEN ALS CAST

Op dit moment hebben we geen audities. Je kunt je wel aanmelden om bericht te krijgen bij een volgend project. 

Benieuwd naar het selectieproces? Als jij je hebt aangemeld, dan maken wij uit alle aanmeldingen een eerste selectie. Als je bent geselecteerd dan word je uitgenodigd voor de auditiedag. Je ontvangt een deel uit het script dat je voorbereidt.