Doe als CREW mee aan een 24-uurs film van het Open Filmteam!

In het Open Filmteam maken we samen films van een professionele kwaliteit, waaraan jij als professional, amateur of semi-professional deel kunt nemen. Je kunt je nu aanmelden voor onze snelste film ooit: Een 24-uurs film die we eind deze week maken!

Meedoen is een superleuke ervaring waarin je samenwerkt met een brede groep leuke mensen met enorm verschillende achtergronden. We zijn bovendien een erg flexibel team en proberen jou in een rol te plaatsen waar je het meest kunt leren/ tot je recht kunt komen. Deelname kost niets. Meld je dus nu aan!

Meld je direct aan!

Nu al genoeg gehoord of bang dat we de inschrijving sluiten? Meld je dan direct aan als potentieel lid van onze CAST of CREW!

Maken wij met jou erbij een prijswinnende film?

Natuurlijk gaan we voor een film op wereldniveau. En daarvoor kunnen we iedereen gebruiken. Kijk hieronder maar eens naar de prijzen die Welcome to Earth, onze laatste film met 1.200.000 views, al won!

Even kijken...

Wij weten dat het fijn is om van tevoren wat te kunnen bekijken. Jij wilt je tenslotte graag aanmelden bij een filmteam dat echt mooie dingen maakt. Kijk daarom eens naar The Cleaner: De eerste korte film die we met het open filmteam maakten. Als woorden je niet overtuigen, dan doet deze film dat vast!

Meld je nu aan!

Overtuigd? Dat verwachtten we al! Let er bij het aanmelden op dat we geen (onkosten)vergoeding bieden maar ons team je ook geen geld kost! Waar jij je voor opgeeft is een unieke ervaring met een team dat een prachtige film gaat maken!

Als CREW

Als CREW is het maken van een korte filmproductie de perfecte manier om je vaardigheid en talent te laten zien of te ontwikkelen. In korte tijd doe je ervaring op en maak je een filmproductie van begin tot eind mee. We bekijken, aan de hand van je ervaring, in overleg met jou of en hoe je het best in het team past. Ben jij er klaar voor? Begin dan hieronder je aanmelding!


Als CAST

Op dit moment zijn de audities gesloten. Je kunt je wel aanmelden om bericht te krijgen bij een volgend project! Meld je nu aan als cast!